Cübbe, Şal, Kep ve Sahne Sıra No Dağıtımı

KepCübbe, şal, kep ve sahneye çıkış sırası kartı dağıtımı ScOLa Binası girişi önündeki alandan yapılacaktır. Cüppeler, XS, S, M, L, XL, XXL olarak altı ayrı bedende hazırlanmıştır. Cübbeelerin kesimleri bol olduğundan normalde giydiğinizden bir beden küçük almanızı öneririz. Cübbenizi, tören bitiminden sonra yeşil alan ve diploma dağıtım alanına bırakınız.

Diploma Dağıtımı

Diploma dağıtımları, açık tenis kortunda yapılacaktır. Diplomasını henüz almamış mezunlarımızın çıkış yapmadan bu alandan diplomalarını teslim almalarını önemle hatırlatırız.

Tören Bitimi

Tören bitiminde otoparklara giriş yaptığınız kapıdan çıkış yapmanızı öneririz. Otoparklarda, lütfen güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerini takip ediniz.

Mezunlar Tören Öncesi Sıraya Giriş

Tüm mezunlarımızın en geç saat 15:00’te tören yürüyüşüne hazırlık için giriş kartlarında belirtilen Bloklara göre A, B ve C olarak Spor Merkezi yolu ve Öğrenci Merkezi önünde toplanmalarını rica ederiz.

A BLOK: ÖĞRENCİ MERKEZİ ÖNÜ YOLU
B BLOK: ScOLa-SUBWAY ÖNÜ YOLU
C BLOK: SPOR MERKEZİ YURTLAR YOLU

Tören

Tören alanı ve çevresindeki yeşil alanlar saat 14:00 itibarı ile kullanılabilir.

Tören alanında misafirlerimiz için oturumlar her bir mezunumuz için dörder kişilik ayarlanmıştır.

Tören öncesi, sırası ve sonrasında gerekmedikçe yer değişikliği yapmayınız.

Diploma alımı sırasında tüm mezunlarımızın profesyonel fotoğraf çekimleri yapılacaktır.

Tören bitiminde önce akademisyenlerimiz sonrasında mezunlarımız, son olarak da misafirlerimiz çıkış yapacaklardır.